onsdag 4 mars 2009

Falskt alarm...

Efter några timmar på förlossningen med sedvanliga undersökningar (blodtryck, CTG, ultraljud o gynundersökning) så är vi nu utskrivna igen. Blödningen jag hade i förmiddags var troligen en rest av slemproppen och inget annat allvarligt.

Så nu är vi "hemma" igen, fast istället för att åka ända hem (8 mil enkel väg) så sover vi inatt över hos min svägerska Kaninmamman. Betydligt skönare om det skulle sätta igång i natt, bara 5 minuter till sjukhuset.

CTG-kurvan visade sammandragningar men dom kändes knappt och var dessutom med allt förlånga mellanrum, 5 - 10 minuter. Ultraljudet lugnade oss med att det var mycket fostervatten och inte universums största bebis alltså. *puh* Utan en glad bebis som har mycket att simma runt i helt enkelt!
Gyn-undersökningen var inge kul alls, om ens nånsin..?!? Läkaren fick ut en stor levrad blodklump, troligen den som var slemproppen. Frustrerande nog kände han aldrig efter om och hur öppen jag var, skulle vara intressant att veta om det har hänt nånting... Men men...det är väl bara att vänta och se helt enkelt!

Jag lovar att rapportera så fort det händer något igen, eller iallafall ska försöka... Beror lite på när det händer förstås!

Kram kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar