onsdag 4 mars 2009




I Emmaboda kommun har dom något som heter Emmaboda dagen den 14:e februari. Varje år utses det bland annat Årets Kristina, Årets Karl-Oskar, Årets ungdom, företag m.m. Allt för att få kommunen att blomstra och inte dö ut. Dom har även Årets bebis, och för att vinna den prestigefyllda äran att bli årets bebis ska man föda så när den 14 februari som möjligt. Alltså senast 23:59 den 13 februari.
Vi födde vår lilla son den 12 februari och även om vi hoppades trodde jag faktiskt aldrig att vi skulle vinna. Jag visste att en annan familj i vår föräldragrupp skulle ha vilken dag som helst och inte förran på lördagen den 14:e insåg jag att vi faktiskt vunnit. Vi blev Årets bebis!!
Johan och Linnéa var med på prisutdelningen och tog emot priset. Vi fick bla. ett års fri barnomsorg och en bilbarnstol (dock för ett äldre barn, typ Linnéa). Vi fick även massor av presenter från de företag som sponsrat hela tillställningen:

Family House - presentkort på 300kr
Närva skor - ett par Kajsa Kavat-skor
Färghandeln - presentkort på 300kr
Konsum - ett paket blöjor
Kyrkan - en stor korg med massor av gosedjur och leksaker
Apoteket - en låda med praktiska förnödenheter som badolja m.m.
Ica maxi - ett paket blöjorEmmaboda kommun - fri barnsomsorg ett år, bilbarnstol och ett astrakan-äpple

En massa presenter!! Vi har varit och tackat på hos några av sponsorerna men ska så småningom även skicka tackkort till alla.

Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar