måndag 11 juni 2007

Ingen badkruka!


Med jämna mellanrum träffas vi familjer som väntade barn samtidigt hösten 2004. Vi lärde känna varandra under kursen som bvc höll om förlossning och föräldraskap och har än idag, lite mer än 2,5 ås sen vi träffades första gången, fortfarande kontakt!

Vi turas om vem vi ska vara hos för att det ska bli rättvist, bla så ska vi vara hos oss nästa gång ute i vårt nya hus i Medlen. Hoppas bara att vi har hunnit få ordning på det mesta tills dess!

Våra vänner som vi hälsade på denna gången hade en nyinköpt uppblåsbar pool som våra barn trivdes väldigt bra i. Det var knappt Linnéa ville gå hem!

En av lekarna i poolen var att antingen slänga sig på rumpan eller på knäna och göra ett så stort plask som går. Ju mer det skvätte desto mer skrattade dom! En annan rolig lek var att slänga sig över poolkanten och mer eller mindre slå en kullerbytta, att dom på samma gång fyllde poolen med gräs verkade inte störa dom direkt.


Linnéa gjorde en rejäl dykning när en av lekarna var att springa runt poolen för att sen slänga sig med ett stort plask i poolen igen. Hon dök med huvudet under vattnet, vände på kroppen och kom sen upp. Jag sprang förskräckt fram då jag trodde att Linnéa skulle vara ledsen, men icke! Hon vara bara intresserad av handduken för att torka vattnet ur ansiktet!
Imponerande!


Och helt klar blir man slut efter en massa bus i poolen. Att ha roligt kan ta musten ur en! Linnéa var inte direkt svårsövd på kvällen, somnade som en stock!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar