torsdag 7 juni 2007

Vårt nya hus




För några månader sen köpte Johans pappa Janne granngården ute i Medlen. Han vill ha marken och ladugården, och köpte samtidigt huset. Då var i ganska trångbodda i vår lilla 3:a på 85 kvm erbjöd han oss att hyra huset för 4000kr i månaden, nästan lika mycket som vi betalar i hyra idag! Efter husesyn och överenskommelse om viss renovering tackade vi ja till erbjudandet.

Vi har nu sagt upp vår lägenhet till den 7 juli och planerad inflyttning i huset är den 1 juli, med andra ord en extra vecka utifall vi inte skulle hinna ordna golven.

Golven i två rum på nedervåningen och tre rum på övervåning är i dagsläget täckta med 70-talets läskiga plast- och heltäckningsmattor. Dessa ska bort för att sen antingen slipa och lacka golvet eller lägga in klick-golv. Ett av kraven för att vi ens ska flytta in!
Hoppas bara att vi hinner så vi inte står utan bostad! Lite orolig...!



För att få en överblick över hur huset ser ut så har jag med hjälp av min pappa Olle ritat upp en ritning i AutoCad, lite svårt men jättekul att göra!

Här nedan ser ni bottenvåningen:




Och här är övervåningen:



Det ska bli så skönt att flytta till ett stort hus med massor av utrymme. Förråd har vi massor av!! Ska även bli väldigt kul att renovera efter egna önskemål, med Jannes godkännande förstås... *ler*

Vi återkommer snart med mer information om huset och renoveringen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar